Diensten

IT-detachering IT-professionals

Je zoekt een goede IT-er die snel aan de slag kan …

Je wilt een IT-afdeling die altijd op de juiste sterkte is. En dus een IT-er die snel gevonden én ingewerkt is. Detachering via ons is dan een slimme route. Of je nu een tijdelijke piek aan incidenten hebt, een specifiek migratieproject hebt of een flexibele schil met IT-professionals wilt opbouwen.

…wij hebben die voor je

IT-professionals zijn schaars. Toch kun je bij ons rekenen op een detacheringsmatch met de perfecte kandidaat. Eentje die weet van de hoed en de rand en die bovendien snel is ingewerkt. Dat durven we best te beloven. We hebben namelijk 100+ IT-support en IT-beheer professionals voor wie we door het vuur gaan.

Meer weten over onze matchmaking?

Neem contact met ons op

IT-beheer & Support

Onze IT-professionals helpen je graag in (onder meer) de volgende situaties. Staat die van jou er niet bij? Neem vooral contact op! We weten vrij zeker dat we toch een goede maatwerkoplossing voor je kunnen vinden.

Je hebt ondersteuning nodig bij een migratieproject (van A tot Z of iets daartussenin)
Jouw collega’s kunnen zich stevig vastbijten in een uitdagend project. Intussen zorgen onze IT-professionals ervoor dat ook het lopende werk doorgaat. Of ze geven gebruikerstraining. Beantwoorden telefonische vragen. Geven uitleg op de werkvloer. Alles kan.

Je wilt Citrix, VMware of SCCM implementeren
Onze IT-professionals zijn expert in deze en nog een aantal andere veelvoorkomende oplossingen. Ze zijn dus zo ingewerkt en ondersteunen je graag bij de implementatie.

Je zoekt vervanging voor een langdurig zieke collega
Het werk blijft liggen omdat een collega zich ziek heeft gemeld. Doe in dat geval een beroep op onze IT-professionals. Ze pakken werk moeiteloos op waar hun voorganger het heeft achtergelaten. Is je vaste collega weer beter? Goed nieuws! Dan regelen we de overdracht soepel en snel.

Je hebt moeite om geschikte kandidaten te vinden
Dat goede IT-ers schaars zijn, is geen nieuws. Waarschijnlijk heb je al tijden een vacature open staan die je niet ingevuld krijgt. Recruitment kost tijd en geld, en bovendien blijft het werk liggen. Wij hebbende beste IT-professionals in dienst, en delen ze graag (tijdelijk) met jou.

Je wilt een flexibele schil waarmee je groei en krimp aankunt
De ene periode is de andere niet. Soms zit er gewoon een (on)voorspelbare piek in de belasting van de helpdesk. Manage de bezetting en daarmee de kosten slim door een flexibele schil op te bouwen.

Je wilt de overlappingsperiode naar outsourcing overbruggen
Je bent bezig de IT te outsourcen. Dat gaat niet zonder slag of stoot, heb je zelf inmiddels waarschijnlijk al ontdekt. Hebben jullie al wel afscheid genomen van vaste collega’s, dan zijn onze professionals een goede manier om de periode naar volledige outsourcing te overbruggen.

neem contact met ons op

Insourcen en Co-sourcing

Jij de operatie, wij de continuïteit van de IT-afdeling 
Continuïteit is van groot belang voor de IT-afdeling, en als IT-manager kan dat de nodige kopzorgen opleveren. Terwijl je je eigenlijk liever bezighoudt met de operationele ontwikkeling van de IT-afdeling. Daarom kun je naast detachering ook voor insourcing en co-sourcing bij ons terecht. Besteed de servicedesk aan ons uit of werk met insourcen op basis van bezetting.

Mogelijkheden insourcing
Bij insourcing werken we op basis van prestatie. Wil je de servicedesk 24×7 bezet hebben maar heb je hier zelf niet de resources voor? Besteed dit dan aan ons uit. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor de volledige bezetting. Op basis van inhouse management komt wekelijks een project-accountmanager op locatie langs om de prestaties te evalueren en de IT-professionals te begeleiden.

Mogelijkheden co-sourcing
Ben je op zoek naar stabiele factoren en zekerheid binnen de bedrijfsvoering? Naast insourcing is het mogelijk om de servicedesk volledig aan ons uit te besteden. Je kunt er ook voor kiezen de servicedesk gedeeltelijk met eigen mensen in te vullen op basis van co-sourcing. Het resultaat hiervan is dat altijd iemand beschikbaar is om de eindgebruiker te ondersteunen.

onze belofte