Interne vacatures

Interne vacatures

Interne vacatures neomax. Misschien ben je geen IT-professional maar spreekt onze visie je wel aan. Mooi! We zoeken namelijk ook collega’s die (nog) meer hebben met mensen dan met systemen. Matchmakers die er blij van worden om onze IT-professionals en opdrachtgevers blij te maken. Bekijk onze interne vacatures en bepaal zelf of je er (3x)BLIJ van wordt.

Volg ons op social media en houd onze vacatures in de gaten.

Wie zijn wij? 
Wij helpen IT’ers om hun grootste dromen waar te maken. Op zakelijk vlak dan. We zetten hen op de beste plek om hun talenten te ontwikkelen, en dat merk je. Hun carrière neemt een enorme vlucht. Niet voor niets streven we ernaar dat onze IT-professionals terugkijkend zeggen: ‘’Neomax was de beste stap in mijn IT-carrière.’’ Bij het detacheren van IT-professionals zijn drie partijen betrokken: de IT’er, de klant en neomax. Wij vinden een detachering pas geslaagd als alle partijen tevreden zijn met het resultaat. Het doel van neomax is dat alle partijen blij zijn: 3xBLIJ.

Wij kijken altijd verder dan werkervaring en opleiding. We werven IT-professionals namelijk ook op basis van hun ambities en softskills. Doordat wij regelmatig onderzoek doen naar de generatie Y en Z in de IT-branche kennen wij de IT’er bovendien door en door. De klant weet altijd waar hij aan toe is met ons. We bieden namelijk een totaalpakket aan en zetten de juiste (technische) expertise in. Hierdoor garanderen wij de perfecte match voor onze opdrachtgevers en helpen we ICT vooruit. Daarnaast hebben wij onze marktpositie verstevigd door het uitbreiden met vestigingen in Rotterdam, Amersfoort en Amsterdam. Onze ambitie is om de komende jaren te verviervoudigen. Daarmee bieden we meerwaarde voor zowel onze IT-professionals als onze klanten.

3xblij
‘De klant staat voorop, horen we vaak. Bij ons ook, maar hij bevindt zich in goed gezelschap. Onze IT-professionals zijn namelijk minstens zo belangrijk. Ons doel is hen te helpen hun grootste, persoonlijke ambities waar te maken. Dat ze later terugkijken en zeggen: ‘’Neomax was de beste stap in mijn carrière.’’ Als zij blij zijn, ben jij het als opdrachtgever ook. En zijn wij het uiteindelijk ook. 3xBLIJ dus.’

Interne vacatures

Er zijn momenteel geen interne vacatures beschikbaar

Deel deze post