ZIE VACATURES

neomax academy

Durf het aan, kies voor IT. 

Misschien heb je al gespeeld met de gedachte om een switch te maken naar IT? Of heb je het gevoel dat er meer in je zit? Daar kan de neomax academy jou bij helpen.

Wij bieden young professionals de mogelijkheid om een carrière switch te maken naar de IT. Oh, en niet geheel onbelangrijk: de studie is volledig op onze kosten en je gaat direct werkervaring op doen binnen de IT! 

{},g[b]=r.extend(j,f,d)):void 0!==d&&(g[b]=d));return g},r.extend({expando:"jQuery"+(q+Math.random()).replace(/\D/g,""),isReady:!0,error:function(a){throw new Error(a)},noop:function(){},isFunction:function(a){return"function"===r.type(a)},isArray:Array.isArray,isWindow:function(a){return null!=a&&a===a.window},isNumeric:function(a){var b=r.type(a);return("number"===b||"string"===b)&&!isNaN(a-parseFloat(a))},isPlainObject:function(a){var b,c;return!(!a||"[object Object]"!==k.call(a))&&(!(b=e(a))||(c=l.call(b,"constructor")&&b.constructor,"function"==typeof c&&m.call(c)===n))},isEmptyObject:function(a){var b;for(b in a)return!1;return!0},type:function(a){return null==a?a+"":"object"==typeof a||"function"==typeof a?j[k.call(a)]||"object":typeof a},globalEval:function(a){p(a)},camelCase:function(a){return a.replace(t,"ms-").replace(u,v)},nodeName:function(a,b){return a.nodeName&&a.nodeName.toLowerCase()===b.toLowerCase()},each:function(a,b){var c,d=0;if(w(a)){for(c=a.length;d<c;d++)if(b.call(a[d],d,a[d])===!1){var b,c;return!(!a||"[object Object]"!==k.call(a))&&(!(b=e(a))||(c=l.call(b,"constructor")&&b.construc){var b,c;return!(!a||"[object Object]"!==k.call(a))&&(!

Is de neomax academy 

iets voor jou

Ben jij creatief, oplossingsgericht of heb jij een sterk emphatisch vermogen? En op zoek naar een werkomgeving waar saamhorigheid en persoonlijk contact centraal staan? Dan is de neomax academy wellicht iets voor jou! 

Waarom Neomax? Goede vraag!

We bieden concurrerende en uitgebreide voordelen, maar veel bedrijven kunnen u die bieden. 

Training en mentorschap

Je doorloopt twee weken diepgaande onboarding. We koppelen je aan ervaren teamleden om je de kneepjes van het vak te laten zien.

We zijn aan het nivelleren

We hebben een aantal grote stappen gezet, maar het werk dat voor ons ligt zal niet gemakkelijk zijn.

Verantwoording & impact

We hebben slimme mensen die zich bezighouden met de details - die beginnen met een leeg scherm, werken totdat het klaar is en dan polijsten tot het uitzonderlijk is. 

Je werkt autonoom

Een grotere mate van controle over werktaken en planning kan de werknemer aanzienlijke voordelen opleveren.

Werk en privé in evenwicht

Voel meer controle over hun werkende leven en leid tot een hogere productiviteit en een gelukkiger en minder stressvolle omgeving. 

Derschillende perspectieven

We hebben allerlei achtergronden met ervaring in engineering, ontwerp, operations, consulting, financiën, enz.

Ontdek uw rol.

Bekijk de mogelijkheden in onze roadmap.

ZIE VACATURESCHECK JOUW ROADMAP

+12

jaar ervaring in de begeleiding van IT-professionals

+450

certificeringen per jaar

+3.000

tevreden klanten

+150

collega’s

Onze collega's aan het woord 

NEEM CONTACT OP

"Het bijzondere aan neomax is de manier waarop zij met collega's omgaan. Het is heel persoonlijk en ik ervaar dit dan ook als heel prettig. Daarnaast is het een gezellig, jong en gemotiveerd team.“

Liselotte Mol

IT Helpdeskmedewerker

Lees het verhaal

Doorgroeimogelijkheden

 binnen IT

Werken met Neomax?  Laten we gaan!

Binnen de IT kun je alle kanten op. Wil jij IT-architect worden? Of CIO (directeur IT), teamlead, projectmanager, functioneelbeheerder? Misschien wel data analist?  
Of ga jij liever voor een specialistische rol op het gebied van Linux, Cloud, Microsoft of Middleware?  Onderstaand hebben we een aantal rollen voor je uitgelicht om je een beetje op weg te helpen. 

Systeembeheerder

Als systeembeheerder houdt je je bezig met het up and running houden van de IT-infrastructuur. Je bent onmisbaar bij de implementatie en optimalisatie van de IT-omgeving. Naast het monitoren van IT-systemen geef je ook advies over de implementatie van hard- en software. Daarnaast neem je verantwoording bij migraties, voer je changes uit, maak je back-ups en schrijf je gebruikershandleidingen. Per organisatie kunnen de taken van systeembeheerder variëren. 

Functioneel beheerder

Een functioneel beheerder is iemand die binnen een organisatie verantwoordelijk is voor het optimaal functioneren van één of meer informatiesystemen. Niet alleen draagt de functioneel beheerder zorg voor de continuïteit van de systemen, hij vervult ook een ondersteunende rol ten aanzien van de (eind)gebruikers. 
In die zin vormt functioneel beheer de verbinding tussen IT en de bedrijfsvoering. 

Teamlead

Als teamlead stuur, ondersteun en coach je medewerkers zodat de ontwikkeling/verandering van IT-systemen en (bedrijfs)processen zo optimaal mogelijk verlopen. Met als doel een juiste uitvoering van de bedrijfsprocessen en de –resultaten. Daarnaast adviseer, begeleid en faciliteer je de organisatie bij het ontwikkelen en realiseren van plannen voor IT toepassingen. Je biedt functionele oplossingen aan de organisatie. 

BEZOEK ONS

Gooimeer 12

1411 DE Naarden

CALL US

088-5363720


EMAIL US

info@neomax.nl


GET IN TOUCH

© Neomax 2021

Powered by Epicode

Wat zeggen 

onze klanten

Seat Ibiza

FR-line

Waarom neomax? – goede vraag

Een greep uit onze klanten 

Over onze Sprekers

Twee inspirerende vrouwen uit de branche zullen binnen dit programma een kennissessie geven. Zij zullen met veel passie en enthousiasme hun kenniservaringen en best practices met jullie delen.

Hendrika Willemse

Ik ben Hendrika (She in IT) en ik ben er om jou te helpen! Om jou te laten zien dat de IT ook voor jou kan zijn. Dat er volop kansen zijn die je kunt pakken. Om je niet tegen te laten houden omdat iets nieuw en misschien spannend voor je is. Of omdat je denkt dat de IT alleen maar technisch is, want dat is het zeker niet!

Het mooie aan mijn samenwerking met neomax is dat we goed bij elkaar passen, het is een echte match. Niet alleen de werkwijze, maar vooral wat we belangrijk vinden en nastreven. Open, transparant, innovatief, lekker direct en het denken in kansen. Daarnaast is de neomax academy een geweldig programma om een stap te maken, jezelf te ontwikkelen en voor de IT te gaan. Het is een supermooie kans in een dynamische en open organisatie.

Inmiddels ben ik ruim 20 jaar onderweg in de IT, waarvan 10 jaar als ondernemer en ook in verschillende functies bij andere IT-bedrijven. Ik weet zeker dat als jij echt wilt en durft te kiezen, ook jij jouw droombaan kunt opbouwen binnen deze sector. 

Om jou een goede start te bieden, deel ik al mijn leermomenten, kennis en ervaring, zodat je zelf kunt ervaren en voelen dat de IT ook voor jou kan zijn!

Binnen onze academy  schenken we veel aandacht aan jouw ambities en toekomstdromen; hoe breng je deze in kaart? Welke rol binnen de IT past daar dan bij? En welke tools kun je gebruiken voor de juiste mindset en focus voor het bereiken van dit succes. Daarnaast komen er ook andere onderwerpen aan bod waar je de rest van je leven profijt van zult hebben: sollicitatietraining, timemanagement, productiviteit, zelfvertrouwen (innerlijke dialoog), energie en een goede werk/privé balans.

Het Programma 

Chantal Schinkels

Ik ben Chantal, auteur van het boek ‘de IT girl’. Ik zal aanwezig zijn tijdens de open avond van dit geweldige initiatief. Daar zal ik het niet alleen hebben over alle kansen die je momenteel hebt als vrouw in de IT maar ook hoe je deze kansen optimaal kan benutten. Zo ben je helemaal klaar voor de neomax academy. In eerste instantie ben ik begonnen met schrijven van mijn boek om andere vrouwen tips te geven hoe ze de carrièreladder kunnen beklimmen. Gedurende het schrijven is het mijn missie geworden om het gebrek aan diversiteit en inclusie in de Nederlandse tech en het gevaar daarvan aan de kaak te stellen. Werken in een tech omgeving is geweldig. De leercurve is gigantisch en het is super om met je team functionaliteiten te bedenken en om deze vervolgens op vrij korte termijn ook zelf te kunnen testen.

Ik help al jaren bedrijven met hun e-commerce activiteiten. Ik begeleid ze naar een nieuwe webshop en denk mee met een strategie voor online zichtbaarheid. Met mijn Technische SEO kennis kijk ik samen met developers wat er op het technische vlak aangepast zou kunnen worden om beter zichtbaar te zijn in Google en om meer uit de bestaande content te halen.

Schrijf je nu in en één van onze recruiters neemt vrijblijvend contact met jou op. 

Maak kennis met ons

Heb je vragen voor ons of wil je direct in gesprek?

NEEM CONTACT OP

Je start met twee intensieve maar waardevolle trainingsweken. Hier bouw je aan je basis binnen de IT. Er wordt gekeken naar de diverse afdelingen binnen IT, de technieken die je tegenkomt, ook zal je dieper ingaan op alles random Office 365, Windows 10 & SharePoint. De trainingen zijn interactief zodat je de kennis beter onthoudt en leert toe te passen in de praktijk.

Ook is persoonlijke ontwikkeling voor jouw groei enorm belangrijk. Daarom focussen wij ons ook op human skills (zoals: communicatie, productiviteit, timemanagement & zelfvertrouwen). In de eerste twee weken krijg je direct een aantal trainingen die jou de benodigde handvaten geven om deze human skills te verbeteren. 

Op basis van jouw ambities en toekomstperspectief stellen we samen een plan op met concrete doelen en actiepunten, zo heb je de juiste handvaten om succes te behalen. 

Trainingsweken (jaar 1)

Na de trainingsweken zal je starten op een IT-afdeling bij één van onze opdrachtgevers. Zo kun je de opgedane kennis direct toepassen in de praktijk. Je zal aan de slag gaan als helpdeskmedewerker. Dit is de functie om een goede basis te leggen binnen jouw IT-carrière. Je komt in aanraking met diverse IT-problemen waar jij een oplossing voor moet aandienen. Ook leer je meer over de meest gangbare processen binnen een IT-afdeling. 

Ook behoud je toegang tot de online neomax academy, hier vind je het benodigde studiemateriaal om erkende ICT-certifcaten te behalen en zo je kennis te blijven uitbreiden. 

Je doet dit uiteraard niet alleen maar samen. Je krijgt een fieldcoach toegewezen om mee te sparren, en je start dit traject met gelijkgestemde waar je jouw ervaringen mee kunt delen.

Werkervaring (jaar 1)

Na het afronden van het eerste jaar evalueren we samen en kijken we waar je naar toe wilt groeien. We kiezen de opleidingen en certificaten die hiervoor nodig zijn, en werken samen jouw ontwikkelplan verder uit. 

Daarnaast krijg je toegang tot uitdagende, nieuwe projecten, vergroot je je netwerk, en verbeter je je skills. Zo ontwikkel jij jezelf tot een echte pro! Samen pakken én creëren we kansen.    

We begeleiden je bij iedere uitdaging, klein of groot. Ons doel is om samen jouw ambities waar te maken. Gedreven door jouw ervaring, wensen en ambitie gaan we voor jou op zoek naar een vacature op maat. Een organisatie die bij je past, en in een team waar jij je comfortabel voelt.

Jaar 2

Het neomax academy team

Nathalie Brakenhoff

Fieldcoach

Chantal Steenstra

Fieldcoach 

Arthur Muller

Directeur

Peter van der Meij

Trainer

Eva de Visscher

Fieldcoach

Ronald van den Heuvel

Trainer

Nadieh Bolinde

neomax academy 

Richelle van Velhuisen

Initiatiefnemer neomax academy

DOWNLOAD BROCHUREDOWNLOAD BROCHURE