Richard Stassen gestart als CEO Neomax | Olgreen

Naarden – Richard Stassen (49) is per 1 december aangesteld als CEO bij IT-detacheerder  Neomax|Olgreen . De missie om IT-professionals en organisaties aan elkaar te verbinden op basis van talent, kennis en werkgeluk is Stassen op het lijf geschreven. Zijn belangrijkste doel is om een kentering te realiseren in de detacheringswereld; Niet de transactie maar de relatie is leidend. De mens maakt het verschil!

Stassen begon zijn carrière als Business Area Manager bij Stork om vervolgens de overstap naar Commercieel Manager bij Yacht te maken. Daarna werkte hij ruim acht jaar bij Michael Bailey Associates, waardoor hij veel ervaring heeft opgedaan in diverse (internationale) bedrijfsomgevingen. In 2016 startte hij bij IT-detacheerder PEAK-IT, waar hij als Managing Director in eenzelfde fase instapte als nu bij Neomax|Olgreen . Hij bracht PEAK-IT van een organisatie met een ondernemerscultuur naar een volgend niveau door processen te stroomlijnen, een duurzame bedrijfsstrategie neer te zetten en een schaalbare aanpak te realiseren. Na PEAK-IT klaar te hebben gestoomd voor overname door Experis, is hij nu gestart bij Neomax|Olgreen .

Stassen over zijn aanstelling: “De detacheringswereld is van nature erg transactioneel ingesteld. Niet voor niets wordt deze vaak als “CV schuiver” getypeerd. Wij doen dit anders; wij stellen de relatie boven de transactie. Voor onze IT professionals betekent dit dat we sterk inzetten op hun carrière i.p.v. hun baan. Zo investeren we in talent, brengen wensen in kaart en gaan op zoek naar het perfecte huwelijk tussen persoonlijkheden en organisaties. Opdrachtgevers zullen merken dat we op een intelligent ongehoorzame manier durven te bouwen aan een stevige relatie. Je kan iemand namelijk pas echt goed helpen als je alles van ‘m weet. Bij alles wat we doen, staat de mens centraal; dat komt in elk klein onderdeel van ons DNA terug.”

 

Arthur Muller,  (mede) eigenaar  van  Neomax|Olgreen : “Richard is de perfecte fit voor onze organisatie. Zijn kijk op de markt sluit naadloos aan bij onze waarden. Daarbij brengt Richard de ervaring die onze organisatie nu nodig heeft zodat nog meer professionals en organisaties onze unieke waarden kunnen ervaren. We zijn grensverleggend en denken buiten de kaders om. We krijgen energie van uitdagingen en willen graag winnen, als team. We gaan de verbinding aan met organisaties en onze professionals; zo geven wij carrières vorm. Ik heb er het volste vertrouwen in dat we met Richard het bedrijf naar de volgende fase kunnen laten groeien.”