Missie & visie

Missie & visie  

Missie & visie neomax: wij helpen IT’ers om hun grootste dromen waar te maken. Op zakelijk vlak dan. We zetten hen op de beste plek om hun talenten te ontwikkelen, en dat merk je. Hun carrière neemt een enorme vlucht. Niet voor niets streven we ernaar dat onze IT-professionals terugkijkend zeggen: ‘’Neomax was de beste stap in mijn IT-carrière.’’ Bij het detacheren van IT-professionals zijn drie partijen betrokken: de IT’er, de klant en neomax. Wij vinden een detachering pas geslaagd als alle partijen tevreden zijn met het resultaat. Het doel van neomax is dat alle partijen blij zijn: 3xBLIJ.

Wij kijken altijd verder dan werkervaring en opleiding. We werven IT-professionals namelijk ook op basis van hun ambities en softskills. Doordat wij regelmatig onderzoek doen naar de generatie Y en Z in de IT-branche kennen wij de IT’er bovendien door en door. De klant weet altijd waar hij aan toe is met ons. We bieden namelijk een totaalpakket aan en zetten de juiste (technische) expertise in. Hierdoor garanderen wij de perfecte match voor onze opdrachtgevers en helpen we ICT vooruit. Daarnaast hebben wij onze marktpositie verstevigd door het uitbreiden met vestigingen in Rotterdam, Amersfoort en Amsterdam. Onze ambitie is om de komende jaren te verviervoudigen. Daarmee bieden we meerwaarde voor zowel onze IT-professionals als onze klanten.

Kernwaarden neomax

Gedreven
‘Wij zijn gedreven om onze IT-professionals de beste plek te geven om hun talenten te ontwikkelen’

First People
‘Bij neomax draait het altijd om de medewerker, de klant en het team’

Transparant
‘Bij ons staat de persoon centraal, dat maakt ons benaderbaar en transparant’

Respectvol
‘Wij tonen respect voor klanten en collega’s en behandelen anderen zoals we zelf behandeld willen worden.’

Verbinden
‘Het is onze passie om mensen met elkaar te verbinden. Wij zijn daarmee jouw ideale matchmaker’

3xBLIJ
‘De klant staat voorop, horen we vaak. Bij ons ook, maar hij bevindt zich in goed gezelschap. Onze IT-professionals zijn namelijk minstens zo belangrijk. Ons doel is hen te helpen hun grootste, persoonlijke ambities waar te maken. Dat ze later terugkijken en zeggen: ‘’Neomax was de beste stap in mijn carrière.’’ Als zij blij zijn, ben jij het als opdrachtgever ook. En zijn wij het uiteindelijk ook. 3xBLIJ dus.’

Teamwork
‘Door goed samen te werken als team, gaat snelheid en kwaliteit uitstekend samen.’