Missie & visie

Wij verbinden IT professionals en organisaties op basis van talent, kennis en werkgeluk.

Missie & visie

Wij willen meerwaarde creëren voor onze opdrachtgevers én IT-professionals. Dat houdt in dat we er alles aan zullen doen om samen de grootste, zakelijke groeiambities waar te maken. Dankzij ons talent om sterke, persoonlijke kwaliteiten van IT-professionals te koppelen aan de specifieke wensen van opdrachtgevers helpen we jou als klant èn onze kandidaten vooruit.

Ambitie, verbinding en persoonlijke groei

Ons onderscheidend vermogen danken wij aan een sterke focus op de ontwikkeling van soft skills en het stimuleren van authenticiteit. Daarom richt onze werkwijze zich niet alleen op werkervaring en opleiding. Persoonlijke eigenschappen en ambities spelen ook een belangrijke rol in onze werving en plaatsingen. In een krappe arbeidsmarkt is verleiden het nieuwe werven, daarom richten wij ons op échte verbinding en connectie.

Onze kernwaarden

Grensverleggend

Wij creëren graag nieuwe kansen. Denken buiten de kaders om.  Zowel met onze talenten als met onze opdrachtgevers. Dat betekent dat we met oplossingen komen die je misschien niet zou verwachten bij een detacheerder. We geven onze talenten ook de ruimte om hun op eigen initiatief met nieuwe ideeën te komen. Stimuleren het denken in mogelijkheden en houden elkaar scherp. Én met een duidelijk doel voor ogen, want het moet niet ‘grenzeloos’ worden.

Energiek

Wij krijgen energie van uitdagingen. We zijn doelgericht en probleemoplossend. We willen graag winnen, maar wel als team. Of het nou gaat om de collega’s bij de opdrachtgever of op ons kantoor. Waardering voor elkaar is net zo belangrijk als het resultaat. Samen bouwen en vieren wat je met elkaar bereikt hebt. Maar ook leren waar het beter kan. Om vervolgens met nieuwe energie weer samen het verschil te maken.

Verbindend

Verbinden gaat bij ons verder dan alleen het matchen op papier. Wij zien de mensen achter de CV’s en onze opdrachtgevers. We achterhalen de werkelijke behoeften en zorgen dat er niet alleen naar vaardigheden wordt gekeken. Talent en werkgeluk zijn net zo belangrijk. Niet alleen bij de start, maar ook tijdens een opdracht. Met onze field coaches blijven we betrokken en helpen we bij het succesvol uitvoeren van de opdracht. En als het onverhoopt toch niet werkt zijn we er ook. In good and bad times​.

Dit zijn wij

Een jong innovatief en gedreven team. Allemaal IT enthousiastelingen.

Ontmoet het team

Nathalie Brakenhoff

Lead HR

Lisette Kalmeijer

CCO

Donny Plug

Lead Recruitment

Hoe kunnen wij jou helpen?

Ik zoek een

vacature

Lees meer over

Ik wil mij laten

omscholen

Lees meer over

Ik zoek een

IT professional

Lees meer over