Missie & visie

Onze kernwaarden

Missie & Visie

Wij willen meerwaarde creëren voor onze opdrachtgevers én IT-professionals. Concreet houdt dat in dat we er alles aan zullen doen om samen de grootste, zakelijke groeiambities waar te maken. Dankzij ons talent om sterke, persoonlijke kwaliteiten van IT-professionals te koppelen aan de specifieke wensen van opdrachtgevers helpen we samen de IT verder vooruit. 

Ambitie, verbinding en persoonlijke groei

Ons onderscheidend vermogen danken wij aan een sterke focus op de ontwikkeling van soft skills en het stimuleren van authenticiteit. Daarom richt onze werkwijze zich niet alleen op werkervaring en opleiding. Persoonlijke eigenschappen en ambities spelen daarom een belangrijke rol in onze werving en plaatsingen. In een krappe arbeidsmarkt is verleiden het nieuwe werven, daarom richten wij ons op échte verbinding en connectie. 

Ambitieus

Wij zijn gedreven om onze IT-professionals de beste plek te bieden om hun talenten te benutten en verder te ontwikkelen.

First People

Bij neomax draait het altijd om de mens achter de functie, of het nu om een interne medewerker, een klant of een IT-professional gaat.

Transparant

We houden van open communicatie en heldere afspraken, dat maakt ons benaderbaar en transparant.

Nieuwsgierig

Bij neomax stellen we graag vragen, uit interesse en zodat we kunnen blijven leren van jou en voor jou.

Verbinden

Het is onze passie om de juiste mensen en bedrijven met elkaar te verbinden. Daar halen we nou echt plezier uit.

Teamwork

Snel schakelen en een open houding zorgen voor een goede samenwerking binnen ons team. Zo komen snelheid en kwaliteit uitstekend samen.

Wat onze klanten over ons zeggen

We zijn sociaal, nieuwsgierig en altijd in voor een goed gesprek. Bij ons staan persoonlijke aandacht, plezier en verbinding centraal. En nodigen je dan ook graag uit om nader kennis te maken. Maar misschien wil je eerst wel weten wat anderen over ons zeggen? Lees de ervaringen en reviews van klanten en IT-professionals.

Klantreferenties