Medior systeembeheerder

Als medior systeembeheerder bij Neomax ben je niet alleen een sleutelfiguur in ons IT-team, maar ook de motor achter de groei van je eigen carrière. Je werkt niet alleen aan uitdagende projecten en breidt je netwerk uit, maar je verhoogt ook je salaris en kennis als IT-professional.

Alle vacatures

Certificaten zonder studieschuld

Leaseauto met tankpas

Werken voor de mooiste merken

Verschillende doorgroeimogelijkheden

Persoonlijke aandacht & een fieldcoach

Een dag als medior systeembeheerder

Een dag in het leven van een medior systeembeheerder bij ons betekent hands-on bezig zijn met het configureren en beheren van IT-omgevingen, waaronder Microsoft Azure en Intune. Met jouw ervaring, die je al na 2 jaar werken in een vergelijkbare functie hebt opgedaan, ben je klaar voor elke uitdaging.

Daarnaast is er ruimte voor overleg met senior systeembeheerders over innovatieve IT-oplossingen. Jouw ideeën voor automatisering worden gewaardeerd en samen brengen we de IT-infrastructuur naar een hoger niveau. Zo eindig je jouw dag tevreden en klaar voor een borrel met collega’s.

Ben je geprikkeld door deze mogelijkheden en zie je jezelf als de perfecte kandidaat voor onze vacature als medior systeembeheerder? Solliciteer direct en maak deel uit van ons dynamische team!

Medior systeembeheerder met passie voor IT

Passie voor IT alleen voor nerds? Echt niet! Bij ons kun je jouw IT-passie helemaal uitleven. Dat is juíst waarom wij jou willen. Voldoe je aan het volgende wensenlijstje? Overweeg dan een functie als Medior System Engineer bij ons:

  • Je bent in het bezit van een diploma op minimaal mbo 3 ICT Beheer of een gelijkwaardige opleiding
  • Je kent het klappen van de zweep en hebt 7 tot 9 jaar gewerkt als support engineer, of minimaal 2 tot 3 jaar in een soortgelijke rol.
  • Je hebt de nodige papiertjes: ITIL foundations versie 4
  • Microsoft 365 Certified Enterprise Administrator (MS-100 & MS-101)
  • Designing and Implementing Microsoft DevOps Solutions (AZ-400)
  • Microsoft Azure Administrator (AZ-104) (niet verplicht)
Alle vacatures

Werk voor toffe klanten zoals

Hoe kunnen wij jou helpen?

Ik zoek een

vacature

Lees meer over

Ik wil mij laten

omscholen

Lees meer over

Ik zoek een

IT professional

Lees meer over