Senior Vacatures

Werken bij Neomax is dé plek voor een succesvolle groei van jouw carrière. Wij begeleiden IT-professionals op het gebied van support en beheer, ook als het gaat om senior vacatures. Bij ons krijg jij toegang tot uitdagende projecten, gebruik je je talenten, vergroot je jouw netwerk en werk je aan je skills. Samen pakken én creëren we kansen.

Alle senior vacatures

Certificaten zonder studieschuld

Leaseauto met tankpas

Werken voor de mooiste merken

Verschillende doorgroeimogelijkheden

Persoonlijke aandacht & een fieldcoach

Een dag als senior support medewerker

Je bent er vroeg bij vandaag, na je kopje koffie om 08.00 ga je aan de slag. De eerste e-mails met vragen stromen meteen binnen. Door de juiste registratie los je incidenten makkelijk op. Andere support engineers komen naar jou met verdiepende vraagstukken en je signaleert snel ieder incident. Omdat dit een uitzonderlijk geval is, verzorg je ook de communicatie naar de eindgebruikers. Door jouw technische kennis en goede communicatieskills is de eindgebruiker tevreden en geniet je in ontspanning van je lunch.

’s Middags bereid je een training voor de gebruikers voor. Jouw kennis op het gebied van communicatie en techniek is goud waard. Hierna is het alweer tijd om de dag af te sluiten met een gezellige borrel met je collega’s.

Klinkt deze werkdag perfect voor jou? Reageer dan snel op een van onze actuele vacatures van senior support engineer.

Senior Support Engineer baas

Je bent een echte baas op jouw vakgebied en hebt goed ontwikkelde skills op zowel technisch als communicatieniveau. Je bent voor ons een echte eindbaas als je:

  • Minimaal vier jaar relevante werkervaring hebt
  • In het bezit bent van een diploma op minimaal mbo niveau 3 in de richting van ICT beheer of een gelijkwaardige opleiding
  • ITIL 4 gecertificeerd bent (niet verplicht)
  • Modern Desktop Administrator (MD-100 & MD-101) gecertificeerd bent (niet verplicht)
  • Microsoft Azure Administrator (AZ-104) gecertificeerd bent (niet verplicht)
Alle senior vacatures

Werk voor toffe klanten zoals

Hoe kunnen wij je helpen?

Ik zoek een

vacature

Lees meer over

Ik wil mij laten

omscholen

Lees meer over

Ik zoek een

IT professional

Lees meer over