Nieuws

Nieuwe collega’s, mijlpalen en insights: hier lees je wat onze updates en acties zijn!
Meet the Team – Joël Wist (Recruitment)

Meet the Team – Joël Wist (Recruitment)

Ik heb Business en IT gestudeerd. Na mijn studie wist ik niet precies wat ik wilde doen. Ik wist echter altijd dat ik iets met Business en IT wilde doen. Toen kwam recruitment op mijn pad. Tijdens mijn eerste baan in recruitment werd ik benaderd door Neomax. Na mijn eerste gesprek met hen was ik meteen enthousiast.

Lees meer over
Meet the Team – Pascale Kervezee (Sales)

Meet the Team – Pascale Kervezee (Sales)

Ik heb de opleiding Voeding & Diëtetiek met de richting marketing afgerond. Daarna heb ik in de marketing van de foodbranche gewerkt bij Mama Deli. Daar heb ik veel ervaring opgedaan in een dynamische omgeving, waarbij ik verantwoordelijk was voor marketing, productontwikkeling, het organiseren van beurzen en het beheren van de sociale media.

Lees meer over
Werf succesvol: zoek de persoonlijke match

Werf succesvol: zoek de persoonlijke match

Door de nijpende arbeidstekorten staat bijna iedere organisatie te springen om nieuw talent. Medewerkers hebben keuze uit veel verschillende werkgevers, waardoor recruitment belangrijker is dan ooit. Toch heeft lang niet elke organisatie al de juiste methode van werving gevonden. Waar gaat er bijvoorbeeld mis? Zoeken op de verkeerde plek of slechts incidenteel werven, oftewel: als er geen vacature openstaat, wordt er ook geen gesprek gevoerd met potentiële medewerkers. Dat is zonde. Recruitment moet je zien als continu proces om in contact te blijven met je doelgroep op de arbeidsmarkt en op zoek te gaan naar de persoonlijke match. In deze blog vertel ik je graag hoe je die match met je (potentiële) medewerkers aangaat en waarom dit zo belangrijk is.

Lees meer over
Zo leidt investeren in relatie met detacheerpartner tot betere matches

Zo leidt investeren in relatie met detacheerpartner tot betere matches

Stel je eens voor: je hebt een bezettingsprobleem. Om dit op te lossen, schakel je een detacheerder in. Deze kent jou (en jouw bedrijf) zó goed, dat ze snel een duurzame ondersteuning weten te realiseren. Een professional die goed bij jullie past en dus voor langere tijd ingezet kan worden. Dit klinkt als een utopie, maar kan realiteit worden door (durven) te investeren in een sterke relatie! Hoewel organisaties vaak aangeven de relatie met hun detacheerder op de eerste plaats te zetten, zie ik in de praktijk vaak het tegendeel. Door de tijdsdruk die de organisatie heeft bij het bezettingsprobleem, geven ze toch vaak prioriteit aan een snelle match. In deze blog lees je hoe investeren in een sterke relatie met je detacheerder uiteindelijk tot kwalitatief betere dienstverlening leidt.

Lees meer over
De succesformule voor gemotiveerde professionals in de detachering

De succesformule voor gemotiveerde professionals in de detachering

Persoonlijke ontwikkeling is voor iedere werkende persoon belangrijk. Het zorgt ervoor dat iemands capaciteiten en skills aansluiten bij de functie en dat iemand gemotiveerd blijft. De leidinggevende heeft hierin vaak een coachende rol, maar hoe zit dit als iemand op detacheringsbasis werkt? Wie pakt dan de rol op die een leidinggevende normaal heeft om een medewerker te begeleiden in zijn persoonlijk ontwikkeling? In deze blog vertel ik hoe een field coach gedetacheerden coacht en wat de toegevoegde waarde is voor jou als organisatie.

Lees meer over
Drie trends waarmee je jouw werving en selectie naar een hoger niveau tilt

Drie trends waarmee je jouw werving en selectie naar een hoger niveau tilt

De nijpende arbeidstekorten blijven aanhouden. In het laatste kwartaal van 2023 ervaarden maar liefst 44 procent van de bedrijven in de IT-sector personeelstekort. De concurrentiestrijd voor goed personeel is en blijft dus enorm. Des te belangrijker om als IT-bedrijf op te vallen en jezelf te onderscheiden als werkgever. Sterker nog, in deze enorm krappe arbeidsmarkt is dat cruciaal. Werving en selectie speelt hier een belangrijke rol in. In deze blog licht ik daarom drie trends uit die kunnen helpen om de werving en selectie van jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Lees meer over