Onze belofte

Samen maken we ambities waar en helpen we de IT-sector vooruit.

Snelheid en kwaliteit gaan uitstekend samen

Bij detacheringsvraagstukken snappen wij dat je meestal haast hebt. Daarom combineren we kwaliteit met snelheid. Een goede match met een professional die snel is ingewerkt. En dat kunnen we, als het moet, binnen 24 uur voor je regelen.

Altijd direct IT support

Om de juiste kandidaat te kunnen matchen zorgen we dat we ten allen tijde een pool van gekwalificeerde professionals beschikbaar te hebben. Zeker 5% van onze professionals zijn direct beschikbaar voor spoedopdrachten.

 

 

Altijd een match op maat

We kennen onze professionals door en door.
Zowel hun vakinhoudelijke kennis en ambities als waarover ze graag praten tijdens de lunch.

Relaties bouwen betekent investeren in elkaar. Daarom focussen wij ons op langdurige samenwerkingen waar wederzijds vertrouwen centraal staat. Als we iemand aan je voorstellen, moet het ook gewoon de juiste match zijn. Punt.

Duurzaam inzetbare IT-professionals

Bij neomax werken we met fieldcoaches ter ondersteuning en begeleiding van onze IT-professionals. Met behulp van deze persoonlijke ondersteuning en een concreet ontwikkelingsplan bewaken wij voor u de groei en duurzame inzetbaarheid van onze professionals. Zo kunnen we waar nodig tijdig en doelgericht actie ondernemen, als uw behoefte of die van de IT’er (onverwachts) verandert. 

Maatwerk voor uw organisatie

Mocht je nog niet exact voor ogen hebben waar je naar op zoek bent, dan helpen onze accountmanagers u om dit helder in kaart te brengen. Zij brengen advies uit, denken mee in processen, oplossingen en mensen. Mocht het allemaal wel concreet zijn, vul dan direct een STA (Specifieke Taak Analyse) in, dan gaan wij meteen aan de slag voor een match op maat!

Werkwijze

Direct samenwerken of liever eerst kennismaken?

Meer weten over een mogelijke samenwerking of heb je een specifieke vacature die je in wilt vullen?        Bel direct, of laat je gegevens achter zodat wij contact kunnen opnemen.