Onze belofte

Wij gaan verder

Snelheid en kwaliteit gaan uitstekend samen

Bij detacheringsvraagstukken snappen wij dat je meestal haast hebt. Daarom combineren we kwaliteit en snelheid. Je krijgt een goede match met een professional die snel is ingewerkt. En dat kunnen we, als het moet, binnen 24 uur voor je regelen. Dat is onze belofte!

Nooit zomaar een ongericht CV over de schutting

We gooien nooit zomaar een stapel CV’s bij je over de schutting. Wel voer je een goed en verhelderend gesprek met jouw persoonlijke accountmanager. Die matchen we trouwens ook met jouw organisatie op basis van ‘de klik’. Practice what you preach, nietwaar? Die accountmanager stelt vooral veel vragen. Over doelen, skills en wie past binnen het team.

De kandidaat die we voorstellen is een 100% match!

We kennen onze mensen door en door. Zowel hun vakinhoudelijke kennis, ambities en soft skills als waarover ze graag praten bij de lunch en hun (eigen)aardige trekjes. Meestal weten we dat trouwens van onze opdrachtgevers ook, omdat onze accountmanagers steengoed zijn in relaties bouwen. Dus áls we iemand aan je voorstellen, is het gewoon een match. Punt.

IT-ers met vakinhoudelijke- en soft skills

Een IT-er die vakinhoudelijk sterk is én die die nodige soft skills heeft? Ze bestaan! Wij hebben een neus voor IT-ers die beide in huis hebben en leiden ze verder op (blijven ontwikkelen). In onze IT-academy spijkeren we onze IT-professionals bij in de nieuwste technologieën. Omdat een certificaat ook niet alles zegt, werken we ook aan soft skills. Dat daagt hen uit en jij hebt er ook iets aan. Iedereen blij.

Zelf een behoeftteanalyse maken voor jouw vacature

Je mag die behoefte ook zonder onze accountmanager in kaart brengen natuurlijk. We maken onszelf waar het kan graag overbodig zodat jij zelfredzaam bent. Vul voor de vacature een STA (Specifieke TaakAnalyse in). Wij laten die vervolgens los op onze kandidaten.

Wat samenwerking je oplevert

Samenwerken? Bel of mail ons.

Meer weten over mogelijke samenwerking of heb je een specifieke vacature die je in wilt vullen?