Junior systeembeheerder

Werken bij Neomax is je springplank naar een succesvolle carrière in systeembeheer. Als junior systeembeheerder bieden wij je alle kansen, uitdagingen en ondersteuning die je nodig hebt om te groeien in je vak. Wij begeleiden IT-professionals op het gebied van support en beheer.

Alle vacatures

Certificaten zonder studieschuld

Leaseauto met tankpas

Werken voor de mooiste merken

Verschillende doorgroeimogelijkheden

Persoonlijke aandacht & een fieldcoach

Een dag als junior systeembeheerder

Als junior systeembeheerder start je de maandagochtend met energie. Je beheert het virtuele platform en zorgt ervoor dat alle systemen up-to-date zijn. Je lost ook complexe incidenten op die de servicedesk niet kan afhandelen. Na een gezellige lunch met je Fieldcoach, die ook je persoonlijke aandacht garandeert, deel je je kennis met collega’s en neem je deel aan trainingen van de Neomax IT-academy.

Vacature: Ben je geïnteresseerd in de functieomschrijving van een junior systeembeheerder en wil je weten wat doet een junior systeembeheerder precies? Of ben je benieuwd wat verdient een junior systeembeheerder? Bekijk dan onze vacatures en leer meer over het salaris, de dagen per week die je werkt, en de kans op een vast contract.

IT- duizendpoot met verstand van desktops en servers (aka junior system engineer)

Als junior systeembeheerder los je problemen moeiteloos op en ben je gretig om te leren. Om in aanmerking te komen voor deze functie, is het belangrijk dat je kennis en ervaring hebt die aansluiten bij ons profiel. Idealiter heb je een diploma op mbo 4 niveau en relevante certificaten. Aantoonbare ervaring telt ook mee, of je nu een medior systeembeheerder bent of eerder in een vergelijkbare rol hebt gewerkt. Meer weten over de verantwoordelijkheden van een junior systeembeheerder? Lees dan nu het artikel over “wat doet een junior systeembeheerder?“.

Een duizendpoot die problemen zonder moeite oplost en die vooral heel veel wil leren, dat ben jij. En daarom willen wij jou. Het liefst voldoe je ook aan deze eisen:

  • Je bent in het bezit van een diploma op mbo 3 ICT Beheer of een gelijkwaardige opleiding
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring als support engineer of minimaal 1-2 jaar in een soortgelijke rol
  • ITIl Foundations 4 gecertificeerd
  • Microsoft 365 Certified Enterprise Administrator (MD-100 & MD-101) gecertificeerd
  • Microsoft Azure Administrator (AZ-104) gecertificeerd
  • MCSA Windows server 2016 gecertificeerd (niet verplicht)
Alle vacatures

Werk voor toffe klanten zoals

Hoe kunnen wij jou helpen?

Ik zoek een

vacature

Lees meer over

Ik wil mij laten

omscholen

Lees meer over

Ik zoek een

IT professional

Lees meer over