Meet the Team – Joël Wist (Recruitment)

1. Wat is jouw achtergrond en hoe ben je bij ons terechtgekomen?

Ik heb Business en IT gestudeerd. Na mijn studie wist ik niet precies wat ik wilde doen. Ik wist echter altijd dat ik iets met Business en IT wilde doen. Toen kwam recruitment op mijn pad. Tijdens mijn eerste baan in recruitment werd ik benaderd door Neomax. Na mijn eerste gesprek met hen was ik meteen enthousiast.

 

2. Wat is jouw rol binnen het bedrijf en wat zijn daarin je belangrijkste verantwoordelijkheden?

Bij Neomax werk ik als recruiter. Dat betekent dat ik verantwoordelijk ben voor het aannemen van verschillende IT-professionals op het gebied van support. Ik zoek mensen die net beginnen met supportwerk, maar ook mensen die al veel ervaring hebben met support.

 

3. Wat vind je het leukst aan werken bij ons bedrijf?

Behalve dat ik de collega’s superleuk vind, haal ik ook veel energie uit het spreken met verschillende mensen. Iedereen heeft zijn eigen verhaal en achtergrond, en ook zijn eigen sterke en zwakke punten. Ook vind ik het leuk om iemand te helpen om zijn doelen en ambities te bereiken.

 

4. Kun je ons iets vertellen over een project of prestatie waar je trots op bent binnen het bedrijf?

Ik ben trots op het feit dat ik merk dat ik steeds beter word in het screenen en zoeken van professionals. Ik merk dat Neomax mijn kennis echt naar een hoger niveau heeft gebracht en dat nog steeds doet!

 

5. Wat zijn jouw passies en interesses buiten het werk? Heb je hobby’s of interessante verhalen om te delen?

Buiten mijn werk hou ik ervan om thuis te klussen. Ook heb ik sinds kort weer een oude hobby opgepakt: RC-auto’s! Daarnaast vind ik het leuk om leuke dingen te doen met familie, vrienden en collega’s.

 

6. Welke waarde van ons bedrijf past het meest bij jou, en waarom? (grensverleggend, energiek of verbindend)

Ik denk dat “energiek” het beste bij mij past. Positieve vibes doen heel veel met een bedrijf, dat is mijn mening. Ik probeer dan ook altijd een positieve vibe te creëren en collega’s daarin mee te nemen, omdat wanneer de sfeer goed is, je heel veel gedaan krijgt met z’n allen.

 

Joël, dankjewel voor je input!