Meet the Team – Pascale Kervezee (Sales)

1. Wat is jouw achtergrond en hoe ben je bij ons terechtgekomen?

Ik heb de opleiding Voeding & Diëtetiek met de richting marketing afgerond. Daarna heb ik in de marketing van de foodbranche gewerkt bij Mama Deli. Daar heb ik veel ervaring opgedaan in een dynamische omgeving, waarbij ik verantwoordelijk was voor marketing, productontwikkeling, het organiseren van beurzen en het beheren van de sociale media. Hoewel ik dit werk leuk vond, miste ik een beetje mijn eigen ontwikkeling, vooral met betrekking tot waarom iets goed werkt en hoe het nog beter kan. Na een goede afsluiting bij Mama Deli, kwam Neomax al snel op mijn pad. Hoewel ik geen ervaring had in sales en IT, voldeed ik toch aan het profiel dat ze zochten. Na twee leuke gesprekken en een warme eerste indruk van het kantoor, ben ik bij Neomax in dienst gekomen.

 

2. Wat is jouw rol binnen het bedrijf en wat zijn daarin je belangrijkste verantwoordelijkheden?

Binnen Neomax vervul ik de rol van Accountmanager voor regio noord. Het is mijn taak om contact te leggen met IT-managers van diverse bedrijven en een relatie met hen op te bouwen. Wanneer zij een vacature in hun team hebben, willen ze direct aan mij denken om mee te denken over hoe en met wie we deze positie kunnen invullen. Daarnaast is het belangrijk om de IT-professionals goed te leren kennen, zodat ik weet wat zij willen, waar hun ambitie ligt en in welk soort team ze passen. Vervolgens is het aan mij om de beste match te vinden.

 

3. Wat vind je het leukst aan werken bij ons bedrijf?

Het leukste aan werken bij Neomax vind ik de onderlinge samenwerking met recruitment, fieldcoach en het sparren met de andere accountmanagers om het beste resultaat te behalen. Het contact met managers uit verschillende branches, gecombineerd met de afwisseling tussen kantoorwerk en onderweg zijn, maakt mijn werk uitdagend en interessant. De grootste uitdaging is natuurlijk om de beste matches te maken.

 

4. Kun je ons iets vertellen over een project of prestatie waar je trots op bent binnen het bedrijf?

Ik ben trots op de ontwikkeling die ik binnen Neomax heb mogen doormaken. Toen ik een jaar geleden binnenkwam, was alles nog nieuw voor mij. In een jaar heb ik veel geleerd dankzij de goede begeleiding die ik hier krijg. Er is nog steeds veel te leren, dus tijdens de maandelijkse check-in bespreken we dit grondig en maken we een plan om mezelf continu te verbeteren.

 

5. Wat zijn jouw passies en interesses buiten het werk? Heb je hobby’s of interessante verhalen om te delen?

Buiten mijn werk heb ik een passie voor uitgebreid koken, gezellig borrelen met vrienden en sporten, zoals hockey, padel en fitness.

 

6. Welke waarde van ons bedrijf past het meest bij jou, en waarom? (grensverleggend, energiek of verbindend)

De waarde ‘verbindend’ past het beste bij mij, omdat ik bij bedrijven echt de manager, het team en de cultuur wil leren kennen om zo een professional te plaatsen die daarbij past. Dit zorgt ervoor dat de professional goed op zijn plek zit, wat resulteert in werkgeluk voor zowel de professional als de klant, en natuurlijk ook voor mij.

 

Pascale, dankjewel voor je input!