Neomax | Olgreen breidt uit naar Capelle aan den IJssel

Nieuwe vestiging versterkt landelijke dekking van IT-detacheerder

Capelle aan den IJssel, 3 oktober 2023 – IT-detacheerder Neomax|Olgreen breidt uit naar Capelle aan den IJssel. Op 2 oktober opende de deuren van het kantoor op de Rietbaan 2-4 en sindsdien is het pand officieel in gebruik genomen. Met de uitbreiding versterkt de IT-detacheerder, dat ook al een kantoor in Naarden heeft, haar landelijke dekking.

Verwezenlijken groeiambitie
De nieuwe locatie is een belangrijke stap voor Neomax|Olgreen in het verwezenlijken van de groeiambitie. De missie van het bedrijf is om IT-professionals en relaties aan elkaar te verbinden op basis van talent, kennis en werkgeluk. Daarbij staat de mens altijd centraal. Met de uitbreiding naar Capelle zit Neomax|Olgreen nu dichter bij zowel relaties als IT-Professionals uit Rotterdam en omstreken. Die nabijheid is belangrijk; voor de IT-detacheerder staat de relatie namelijk ten alle tijden voorop. Naast een nieuw pand in regio Rotterdam, heeft Neomax|Olgreen ook de ambitie om op termijn een vestiging in regio Eindhoven te openen.

Richard Stassen, CEO bij Neomax|Olgreen: “Ik ben enorm trots om de uitbreiding naar Capelle nu werkelijkheid te zien worden. Het is een volgende stap in de ontwikkeling en groei van Neomax|Olgreen. We hebben stoere groeiambities waarbij we het belangrijk vinden om relaties en professionals optimaal te faciliteren. Met dit kantoor, dat een gunstige ligging heeft voor zowel collega’s als relaties uit Zuidwest-Nederland, spelen we hierop in. Ik kijk ernaar uit hen te verwelkomen en ook in deze regio een beweging op gang te brengen in de IT-detacheringsmarkt.

Verbinding centraal
Het nieuwe kantoor sluit naadloos aan bij de waarden van Neomax|Olgreen: grensverleggend, energiek en verbindend. In het kantoorpand, dat gevestigd is op de Campus Delta en een divers scala aan bedrijven huisvest, hangt een open sfeer. Daarnaast is het voorzien van een groot aanbod aan sociale ruimtes, waaronder een fitnessruimte, gameroom, bibliotheek, terras, kolf- en gebedsruimte, pannakooi en jeu-des-boulesbaan.