Neomax wordt versterkt door de komst van Lisette Kalmeijer als CCO

We zijn enthousiast om te melden dat Lisette Kalmeijer is begonnen als onze nieuwe CCO! In haar nieuwe rol zal ze verantwoordelijk zijn voor de commerciële strategie en activiteiten van Neomax|Olgreen. In deze introductie laten we Lisette zelf aan het woord, terwijl ze vijf vragen beantwoordt over haar (professionele) achtergrond, visie en kijk op Neomax|Olgreen. Veel leesplezier!

 

Kun je ons wat meer vertellen over je professionele achtergrond en eerdere ervaringen?

Met een achtergrond van 15 jaar in de IT-dienstverlening, begon mijn reis als Accountmanager in sales. Mijn verlangen om leiding te geven leidde me naar boeiende uitdagingen. Ik geloof dat kansen niet alleen “ontstaan”, maar dat deze ook gecreëerd kunnen worden door “gewoon” verantwoordelijkheid naar je toe te trekken; het als het ware gewoon te gaan doen! Met enthousiasme stuurde ik het kantoor in Naarden (regio Amsterdam) aan, waar sales, recruitment en fieldmanagement mijn verantwoordelijkheid waren. Mijn hart trok echter uiteindelijk definitief richting de sales. In 2019 werd ik Sales Director op landelijk niveau, lid van het directieteam en initiator van een managementlaag die niet alleen teams aanstuurde, maar ook de operationele strategie beheerde en toepaste.

Gedurende deze tijd ben ik trots op het succesvol laten groeien van twee kantoren en het opzetten van een nieuw kantoor/regio in Eindhoven. In slechts 2 jaar is dit kantoor uitgegroeid tot meer dan 85 IT-professionals, een prestatie waar ik vandaag de dag nog steeds trots op ben. Deze rol gaf me de ruimte om me volledig te richten op de nationale strategie en de ontwikkeling van regiomanagers.

 

Wat heeft je aangetrokken tot het werken bij Neomax|Olgreen en wat zijn je eerste indrukken van de organisatiecultuur?

Bij Neomax|Olgreen voelde ik me meteen aangetrokken tot de bruisende energie. De drie kernwaarden weerspiegelen mijn eigen overtuigingen en ervaringen. Ik waardeer een omgeving waarin kansen centraal staan en mogelijkheden worden omarmd. Mijn visie op sales sluit naadloos aan bij die van Richard, wat voortkomt uit onze vorige samenwerking.

 

Hoe zie je jouw rol bijdragen aan de groei en ontwikkeling van Neomax|Olgreen op de lange termijn?

In mijn rol zie ik mezelf als een drijvende kracht achter de groei en ontwikkeling van Neomax|Olgreen op lange termijn. De ambitieuze groeiplannen brengen uitdagingen met zich mee, maar ik omarm deze met enthousiasme. Ik gedij in complexe situaties en zie verandering als een kans om impact te maken. Mijn visie en implementatie van S!mpel zullen onze zakelijke kansen vergroten, stap voor stap. Natuurlijk is het succes onder andere afhankelijk van het enthousiasme van ons sales team, maar ik ben er van overtuigd dat mijn ervaring als Sales Director hiervoor een waardevolle bijdrage zal leveren.

 

Wat zijn je persoonlijke interesses en hobby’s buiten het werk?

Buiten het werk draait het om mijn gezin. Samen met mijn partner en onze kinderen genieten we van de rust in Bosch en Duin, waar we aan de rand van het bos wonen. Ik zoek graag gezelligheid op met vrienden, waarbij een hapje, drankje en feestjes hoog op mijn lijstje staan. Ik daag mezelf uit met hardlopen en E-gym om mijn hoofd leeg te maken en actief te blijven.

 

Tot slot, een van onze bedrijfswaarden is grensverleggend, kun je ons een voorbeeld geven van een moment in jouw carrière waarin je grenzen hebt doorbroken om een uitdagende situatie aan te pakken of een opmerkelijk resultaat te bereiken?

Een opmerkelijk moment in mijn carrière was mijn inzicht dat verkopen niet slechts een verplichting is. Ik brak met conventies en zette in op frequente en diepgaande contacten met klanten, vergelijkbaar met vriendschappen. Dit verhoogde begrip en vertrouwen, creëerde duurzame relaties, wat aantoonbaar leidde tot positieve resultaten. Dit vermogen om grenzen te verleggen en traditionele aanpakken te doorbreken, zet ik voort in mijn inzet voor Neomax|Olgreen’s voortdurende bloei.

 

Lisette, bedankt voor je reactie en we wensen jou heel veel plezier en succes!