Over neomax

First people then systems

IT-detacheerder

Een Nederlandse IT-dienstverlener op het gebied van infrastructuur, beheer en support. Onze recruiters zijn voortdurend in contact met ambitieuze en veelbelovende IT-professionals. Voor ons is het belangrijk om echte meerwaarde te creëren voor onze opdrachtgevers én IT-professionals. Concreet houdt dat in dat er alles aan zullen doen om samen de grootste, zakelijke en persoonlijke ambities waar te kunnen maken.

Ons onderscheidend vermogen danken wij aan een sterke focus op de ontwikkeling van soft skills en het stimuleren van authenticiteit. Daarom richt onze werkwijze zich niet alleen op werkervaring en opleiding. Persoonlijke eigenschappen en ambities spelen daarom een belangrijke rol in onze werving en plaatsingen.

Want als ieder op de juiste plek zit, dan zijn komen we weer een stap dichter bij succes.

In 2017 werd alweer ons 10-jarig bestaan gevierd. Toen Claudette Martens (oprichtster neomax) in 2007 startte dacht ze “Wat ik eerst in loondienst deed, kan ik ook zelfstandig”.
En ze had gelijk. Voor haar was het een sprong in het diepe, maar inmiddels is neomax uitgegroeid tot een succesvolle IT-dienstverlener!

5

Awards gewonnen in 10 jaar

+100

IT-professionals in dienst

250

Klanten in de top 5

+1200

IT-professonals gedetacheerd

+10000

kandidaten gesproken

+30000

CV’s ontvangen in 10 jaar

Hier zijn we trots op