Over neomax

First people then systems

IT-detacheerder

Neomax is de Nederlandse IT-detacheerder op infrastructuur, beheer en support gebied. Neomax is dé specialist in werving van IT-professionals. Up-to-date en toegewijde recruiters zijn voortdurend in contact met de beste IT-professionals.

Neomax onderscheidt zich in de markt door de sterke focus op de soft skills van haar IT’ers. De werkwijze richt zich niet alleen op werkervaring en opleiding. Persoonlijke eigenschappen en ambities spelen een belangrijke rol in de werving. Door sterke, persoonlijke kwaliteiten van IT-professionals te koppelen aan de specifieke wensen van onze opdrachtgevers, helpen we de ICT verder vooruit. Deze manier van denken werkt, en wordt door alle betrokken partijen ervaren als een groot pluspunt

In 2017 heeft Neomax haar 10-jarig bestaan gevierd. Toen Claudette Martens, eigenaar Neomax, in 2007 Neomax oprichtte dacht ze: wat ik in loondienst doe, kan ik ook zelfstandig. En ze had gelijk. Het was een sprong in het diepe, maar inmiddels is Neomax uitgegroeid tot een succesvolle IT-dienstverlener.

5

Awards gewonnen in 10 jaar

+100

IT-professionals in dienst

250

Klanten in de top 5

+1200

IT-professonals gedetacheerd

+10000

kandidaten gesproken

+30000

CV’s ontvangen in 10 jaar

Hier zijn we trots op