Blog: Quinten over zijn eerste jaar bij neomax als recruiter. Hoe is dit jaar voor hem verlopen? 

Nu ik een jaar (en een beetje) in dienst ben bij neomax leek het mij leuk om te delen hoe ik hier eigenlijk terecht gekomen ben. Na het afronden van mijn studie kwam ik zoals elke student in een soort spagaat terecht. Het punt in ons bestaan waar we het studententijdperk achter ons dienen te laten en recht in de ogen staren van ‘Het echte leven’.

‘Als millennial was het in de eerste instantie moeilijk te begrijpen waarom ik met mijn bachelor niet direct aan de slag kon’

Als millennial was het in de eerste instantie moeilijk te begrijpen waarom ik met mijn bachelor niet direct aan de slag kon als manager van een klein team specialisten, maar dat is een ander verhaal. Een aantal uitspirerende (tegenovergestelde van inspirerende) sollicitatiegesprekken later kwam ik de vacature als IT recruiter van neomax tegen.

Deze vacature sprak mij op de een of andere manier meer aan dan al het andere (leaseauto). Prioriteit was natuurlijk opvallen. Dat is knap lastig tussen alle andere alumni met cijferlijsten waar je u tegen zegt. Maar ja, wat doe je d’r aan? Precies, je reageert met een video van jezelf! Voor mij was dit de perfecte manier om op de radar van mijn huidige werkgever te komen. Een bedrijf waar ik naast de gewone gang van zaken ook de ruimte krijg om nieuwe dingen te proberen samen met het team. De video is niet perfect maar heeft wel zijn doel bereikt. Aanschouw: