Gwenda is regio manager van team West bij neomax. Samen met haar team gaan zij een nieuwe uitdaging aan in het Westen van het land. Benieuwd naar Gwenda en haar visie? Lees haar verhaal!vacature systeembeheeerder

Iedereen is gedreven, ambitieus, vrolijk en als één team
Maandag 2 april, 2012 ben ik gestart bij neomax als accountmanager. Ik had ervaring in de arbeidsbemiddeling maar IT was voor mij nog helemaal vreemd. Ik wist wel dat IT dé toekomst is. Tijdens de sollicitatiegesprekken voelde ik mij al heel welkom, iedereen is gedreven, ambitieus, vrolijk en als één team. Zo voelde het ook op mijn eerste werkdag.

In een korte tijd heb ik veel geleerd. Buiten werktijd heb ik me verdiept in de IT, het is heel belangrijk om de taal te spreken! Daarnaast wist ik precies de hard- en softskills van mijn IT-professionals, wat hen drijft en ook wat ze willen qua ontwikkeling. Door deze kracht kon ik snel schakelen met IT-managers. De stap naar senior accountmanager had ik dan ook snel gemaakt. In deze periode was ik verantwoordelijk voor enterprise accounts in heel Nederland. Naast new business was ik ook veel bezig met relatiebeheer, een mooie combinatie wat mij betreft. Na bijna 5 jaar in deze rol te hebben gewerkt, heb ik de kans gekregen om regiomanager voor Noord- en Zuid-Holland te worden. Deze kans heb ik uiteraard met beide handen aangenomen!

Team West: wij stellen ons graag even voor…
Ik heb inmiddels een mooi team samengesteld; met vijf accountmanagers zijn wij verdeeld over het Westen van Nederland. Met dit team zijn wij gevestigd op ons nieuwe kantoor in Rotterdam, een hele mooie locatie in de oude haven van Rotterdam. Samantha Verkouteren, senior accountmanager bij neomax heeft zich in de afgelopen jaren gefocust op zowel Noord als Zuid Holland. In Rotterdam gebeurt veel; de sfeer is goed; het is een bruisende en gezellige stad. En aangezien wij al heel wat relaties hebben opgebouwd in Zuid-Holland was het een logische stap om ons te vestigen in deze bijzondere stad. Het is ook belangrijk dat je dan accountmanagers hebt die daar in de buurt wonen. Mila Brökling uit Vlaardingen is de eerste accountmanager die wij hebben aangenomen. Ze heeft de eerste drie maanden elke dag vanuit Vlaardingen naar Almere gereden, maar vanaf 1 maart is zij aan de slag gegaan op de vestiging in Rotterdam. De tweede accountmanager voor onze vestiging in Rotterdam is Lina Alkelani uit Berkel en Rodenrijs. Zij is begin februari bij neomax gestart. Met Samantha, Mila en Lina hebben we nu een sterk en leuk team zodat we de klanten in Rotterdam goed kunnen bedienen. Allen hebben een groot hart voor Rotterdam en met veel plezier zetten zij hun kennis in om zo op hun eigen unieke wijze bij te dragen aan de doelstellingen van neomax.

Niet lullen maar poetsen
Na een aantal maanden met twee accountmanagers te werken, die uit regio Rotterdam komen, begint het al met de werkmentaliteit: ‘niet lullen maar poetsen’. Rotterdammers zijn direct, eerlijk maar ook trouw. Hierdoor bouw je een ander soort relatie op en daarmee ook mooie opdrachtgevers voor onze IT-professionals. Humor is heel belangrijk, en hoe echte Rotterdammers zeggen verschilt dit met ‘020’. Het is een moderne stad met een wereld
haven.

100 IT-professionals
Neomax breed hebben wij nu 100 IT-professionals in dienst en dat is ook de doelstelling voor Rotterdam. Een mooie uitdaging voor de komende drie jaar lijkt mij! Hoe we dit gaan realiseren? Met ons team! Accountmanagers die in het Westen zijn  opgegroeid en wonen. Zij begrijpen de markt, spreken de taal en hebben de mentaliteit. Voor ons is het belangrijk dat wij weten wat er bij de klant speelt. Hoe is de sfeer op de IT-afdeling, wat voor een projecten gaan er spelen, hoe is de IT-infrastructuur opgebouwd, wat zijn de ontwikkelingen binnen de organisatie en omgeving.

Wij kunnen snel schakelen omdat wij IT-professionals in dienst hebben met de juiste soft- en hardskills. Doordat wij hen goed kennen zorgen wij voor een perfecte match. Dit samen met de kennis die wij hebben over onze klanten, kunnen wij direct schakelen op het moment dat er een behoefte ontstaat. Deze omgeving heeft veel te bieden. De vraag naar ICT-vacatures is hier erg hoog. Rotterdam heeft naast de wereld haven veel overheid. Het is ook een moderne stad waar Enterprise omgevingen graag een mooi kantoor willen houden. Je vindt hier veel accountantskantoren waar wij ook al veel ervaring mee hebben. Kortom: door een kennispartner te zijn voor onze klanten in deze omgeving weten wij precies de juiste IT-professionals aan te dragen.

Download de IT-people

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *