Continuïteit
op uw IT-afdeling

Meer informatie aanvragen

Insourcen en co-sourcing

Naast detachering speelt neomax met deze dienstverlening in op het realiseren van continuïteit op de IT-afdeling van de klant. Door het uitbesteden van de servicedesk of het insourcen op basis van bezetting, ontstaat er ruimte voor u als IT-manager om te focussen op de operatie en verdere ontwikkeling van de IT-afdeling.

  • Bij insourcing voert neomax de diensten uit op basis van prestatie.
  • Klanten die hun servicedesk 24×7 bezet willen hebben, maar hier zelf niet de benodigde resources voor hebben, kunnen dit uitbesteden aan neomax die vervolgens de verantwoordelijkheid draagt voor de volledige bezetting.
  • Op basis van inhouse management komt er wekelijks een project-accountmanager op locatie langs om de prestaties te evalueren en de IT-professionals te begeleiden.
  • Naast insourcing is het mogelijk om de servicedesk volledig uit te besteden aan neomax of om dit gedeeltelijk met eigen mensen in te vullen op basis van co-sourcing. Doel van deze diensten is dat er altijd iemand beschikbaar is om de eindgebruiker te ondersteunen. Je bent op zoek naar stabiele factoren en zekerheid binnen de bedrijfsvoering.

Ja. Ik wil graag een vrijblijvend voorstel.

Wil je meer informatie over de tarieven van onze IT-professionals, een afspraak inplannen of meer weten over onze dienstverlening vul hieronder het formulier.

“Ik vind het bijzonder dat neomax sinds ik in dienst ben getreden, mij direct heeft kunnen plaatsen op twee mooie projecten.”

Wilma Amsink – Coördinator Servicedesk bij Gemeente Zwolle

Meer referenties