Jij de operatie, wij de continuïteit van de IT-afdeling

Insourcen en co-sourcing

Naast detachering speelt neomax met deze dienstverlening in op het realiseren van continuïteit op de IT-afdeling van de klant. Door het uitbesteden van de servicedesk of het insourcen op basis van bezetting, krijgen IT-managers de ruimte om zich te focussen op de operationele ontwikkeling van de IT-afdeling. Bij 

  • Bij insourcing voert neomax de diensten uit op basis van prestatie.
  • Klanten die hun servicedesk 24×7 bezet willen hebben, maar hier zelf niet de benodigde resources voor hebben, kunnen dit uitbesteden aan neomax die vervolgens de verantwoordelijkheid draagt voor de volledige bezetting.
  • Op basis van inhouse management komt er wekelijks een project-accountmanager op locatie langs om de prestaties te evalueren en de IT-professionals te begeleiden.
  • Naast insourcing is het mogelijk om de servicedesk volledig uit te besteden aan neomax of om dit gedeeltelijk met eigen mensen in te vullen op basis van co-sourcing. Doel van deze diensten is dat er altijd iemand beschikbaar is om de eindgebruiker te ondersteunen. Je bent op zoek naar stabiele factoren en zekerheid binnen de bedrijfsvoering.

 

Met het bieden van co- en insourcing kunnen we echt een verlengstuk zijn van de IT-afdeling. De werkwijze die wij hanteren in detachering, een focus op mensen in plaats van techniek, trekken wij ook hierin door.

Wil je meer weten over insourcen en co-sourcing? Neem dan contact met ons op.

 

Contactformulier insourcen en co-sourcing